logo

Onderwijscongres
Aantal gasten:  1500 gasten
Categorie: Bedrijfsevent/Congrestival

Omschrijving:
De Dunamare Onderwijsgroep organiseert jaarlijks een onderwijscongres voor alle 1700 medewerkers van 24 verschillende middelbare scholen in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en Kennemerland, vallend onder deze onderwijsinstelling. De opdracht voor Kroon voor 2015 luidde : 1700 collega’s verrassen, informeren, betrekken, verbinden, ontmoeten en kennis delen. Thema we nemen u mee op reis (onderwijs) als vervolg op de proloog in 2014. Goed werkgeverschap staat voorop bij Dunamare. We kozen voor congrestival opzet. Een congres met een festival tintje.

Omdat het een dag werd met 3 plenaire sessies voor 1500 gasten kozen we voor de locatie Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Het werd een mooie dag met interessante sprekers. De gasten gingen met elkaar aan 175 tafels van 8 personen met elkaar in gesprek om hun ideeën te delen over goed werkgeverschap, en wat zij hiervoor nodig achten. Er was naast een verrassend foodtruck concept voor de lunch een interessante markt met stands over onderwijs gerelateerde trainingen, innovatie, vitaliteit en mobiliteit. De intensieve dag bood de collega’s veel nieuwe inzichten die in het nieuwe studiejaar in praktijk konden worden gebracht. De werkgever ging met de input van 1500 medewerkers terug naar het hoofdkantoor om hier een follow up aan te geven.

Een korte impressie is te zien in dit filmpje

Kroon heeft met veel plezier gewerkt aan een boeiend programma met prima samenwerkingspartners en een top F&B Team. Op naar de volgende co-creatie met de Dunamare Onderwijsgroep en Kroon Evenementen.

Uw event ook toevoegen aan de kroonjuwelen? Neem voor een geheel vrijblijvend gesprek of voorstel contact op.