petra1

Wie is kroon?

Met een schat aan ervaring als adviseur in de marketing- en communicatiebranche en als event specialist bij diverse internationale bedrijven en onderwijsinstellingen, startte Petra Kroon in 2008 haar eigen communicatie- en eventbureau. Sindsdien heeft ze veel unieke en succesvolle events en communicatie trajecten aan haar kroonjuwelen toegevoegd.

Van 2007 tot 2014 was zij ook mede eigenaar van het bedrijf Meer Feest Enzo. Een culinair event bureau, waar zij veel mooie (culinaire) evenementen mee heeft georganiseerd. Kroon werkt nog steeds samen met de culinaire experts en hospitality toppers.

Zoekt u een event partner met visie en creatieve inzichten, die ook nog beschikt over een flinke dosis kennis van marketing en communicatie? Dán bent u bij Kroon aan het juiste adres! Kroon zorgt voor het onderzoek tot eindproductie en nazorg.

Wilt u de volgende opdrachtgever zijn? Neem ter inspiratie een kijkje bij de kroonjuwelen. Of neem voor een geheel vrijblijvend gesprek of voorstel contact op.