logo five 4 U

Jubileumfeest– Thema Skyfall
Aantal gasten: 150 gasten
Categorie: Medewerkers event/Bedrijfsfeest/ Bedrijfsuitje/jubileum event

Omschrijving:
Being 20. Trots zijn ze er op bij Five 4 U! En terecht. Een bijzonder bedrijf met fantastische producten diensten en personeel . Een grote familie, en dat al 20 jaar lang. Hoe mooi is het voor een event bureau als je dan na een spannende pitch waarin door ons twee ideeën gepresenteerd werden de opdracht krijgt om een uniek jubileum event te mogen organiseren.

Men koos voor Skyfall. De film met 007 zou 3 weken na het event uitkomen. Na ontvangst van alle gasten met partners uit Nederland, België en Frankrijk  namen we ze mee voor een treinreis door te tijd. En feest in de trein. Zoals een echte Bond treinreis betaamd kon er naar hartenlust worden ‘gegokt’, bracht een live bandje al lopend door de trein de Bond nummers ten gehore, konden de dames omgetoverd worden tot echte bondgirls, en gingen de voetjes van de vloer in de coupe bij de  DJ. Gewoon heerlijk bijkletsen in een treincoupe onder het genot van een hapje en drankje in de trein en alles wat Nederland zo mooi maakt aan je voorbij laten glijden kon natuurlijk ook. En dan maar afwachten of er geen onverwachtse spannende dingen in die trein gebeuren….

Na de treinreis door zuid Nederland werden de gasten uitgenodigd voor een diner en feest in the Upperdeck in Naarden. De gasten werden ontvangen met een martini cocktail. De kunst tentoonstelling die in het kader van being 20 was gemaakt kon worden bekeken en beluisterd. Loungemuziek, Bond styling, optredens van bekende artiesten, heerlijk eten, een Heineken ‘bond’ biertje. Kortom een prima sfeer . De gasten gingen pas in de late uurtjes richting het nabijgelegen hotel . Na een goede nachtrust en heerlijk ontbijt konden de gasten terugkijken op een unieke beleving. Het was een déjà vu  voor de gasten toen de trailer voor de Heineken reclame – als sponsor van de film Skyfall – 2 weken later uitkwam… in de trein met casino… fijn dat Heineken dit ook een leuk idee vond.

Met veel plezier bedachten en ontwikkelden we met Meer Feest Enzo het totale concept en voerden het uit

Uw event ook toevoegen aan de  kroonjuwelen? Neem voor een geheel vrijblijvend gesprek of voorstel contact op.